Yhdistän rentouttavassa, traumoja purkavassa ja vapauttavasti energisoivassa hoidossani intuitiivista hierontaa, de-armoringia ja energiahoitoa.

Hoidon avulla rentoudut, saat läsnäolevamman ja elinvoimaisemman yhteyden kehoosi sekä vapautuneemman yhteyden iloosi ja nautintoon.

Hoidossa käyn kehoasi läpi sovituilla alueilla ja käytän tilanteen mukaan pehmeää tai syvempää hierontaa. Kehopanssarin kohdatessa käytän de-armorointia eli kehon lihaksien ja kudoksien läsnäolevaa painallusta, joka vapauttaa kehoon varastoitunutta traumaa. Näiden ohessa tai erikseen välitän reiki-energiaa ja parantavaa kosketusta. Kysy näistä lisää jos kiinnostaa kuulla tarkemmin.

Intuitiivista hieronnan ja energiahoidon yhdistelmää olen tehnyt vuosikymmeniä. De-armorointi toi siihen uuden syvemmän ulottuvuuden 2018 jälkeen.

Hoitamieni palautetta:

Hoidon alussa, aikana ja jälkeen oli kohdattu ja kannateltu olo. Turvallisuuden tunne oli tärkeä, että keho pystyi päästämään irti. Rentoutumiseen ja irtipäästämiseen sain myös hoidon aikana kannustusta ja kehoitusta. Koin myös että kosketus oli intuitiivista, sopivan rentouttavaa, intensiteetiltään sopivaa ja kehoa kuuntelevaa. Kehon purkaessa traumoja koin myös tarpeeksi rauhoittavaa kosketusta. Oli myös tärkeä kuulla, että kaikki on hyvin mitä tahansa sitten tapahtuukin.

A

Energisoiva ja täysvaltaisesti rentouttava hieronta, mistä jäi lämmin ja hyvä olo moneksi päivää. Ossi osasi ammattitaitoisesti luoda turvallisen tilan ja kauniin kokemuksen, josta välittyi vilpitön auttamisen halu.

V

Ossin hoito oli herkkä ja kuunteleva. Hän löysi juuri ne kohdat, joissa oli syvää jännitystä ja jotka kaipasivat huomiota ja vapauttamista. Hoidon aikana koin suurta tunnetason irtipäästämistä, ja tuntui että lähti isompikin kehon paranemisprosessi käyntiin. Ossilla on tarkka intuitio ja kehotuntemus. Suosittelen hänen hoitoa lämpimästi. "</p

S

Hoito kestää 1,5 – 2 h sisältäen alkukeskustelun, mahdollisen intention sanoittamisen ja rajojen sopimisen. Jokainen hoitokerta on erilainen, juuri siihen hetkeen sopiva.

Hoitopaikka esimerkiksi Magito, Helsinki; mahdollista myös muualla, esim kotona.

Hoito 100 e, ensimmäinen kerta -50%.

pirauta ja kysy lisää 0400-602 311 tai kirjoita: ossi@ossikajas.com

Lämpimästi tervetuloa avaamaan kehoasi!

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *